CSM Politehnica Iasi - Petrolul Ploiesti 02.10.2023 11 hours ago — The game will be played at the Stadionul Emil Alexandrescu. CSM Politehnica Iasi vs Petrolul Ploiesti score, statistics, and full match live ...
Petrolul futbol24 Сравняване на отбори – Politehnica Iasi vs Petrolul Ploiesti – Futbol24. Step 1 - Click on our Live Stream box above and make an entirely free registration.
Poli Iași – Petrolul | Ponturi Pariuri Superliga | 02. 10. 2023Ultimele meciuri ale etapei a 11-a din Superligă sunt programate în seara de luni, 2 octombrie. Ți-am pregătit cele mai bune pronosticuri și cote pentru meciul Poli Iași vs Petrolul. Poli Iași este una dintre echipele în formă din campionatul României. Moldovenii sunt neînvinși în ultimele trei jocuri. Formația antrenată de Leo Grozavu a bifat două victorii și un rezultat de egalitate. Petrolul Ploiești, pe de altă parte, nu se poate mândri cu un palmares prea bun. „Lupii galbeni” au reușit trei rezultate de egalitate în precedentele patru jocuri din Superliga.
„Există miză, puncte. Echipe care își doresc în fiecare partidă să scoată maxim, așa cum am fost și noi astăzi. De fiecare dată la fotbal e nevoie de șansă. În prima repriză am controlat jocul în multe momente, am fost echipa mai periculoasă. A doua repriză am alternat unele momente bune cu unele momente foarte modeste, totul culminând cu acel penalty. Există oboseală. La fotbal e nevoie să alergi. E nevoie de alergare, de luptă, de sacrificiu”, a declarat Grozavu după meciul de la Voluntari.
Îl așteptăm cât mai repede alături de noi. Despre joc, așa cum am spus, am jucat în inferioritate numerică, dar băieții au făcut un joc solid. Rezultatul mă mulțumește, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat astăzi”, a declarat Pîrvu după meci. De asemenea, Petrolul a pierdut la limită deplasarea de la Cluj, de pe terenul CFR-ului. „Feroviarii” s-au impus în acel duel cu 1-0.
Petrolul Ploiesti vs CSM Politehnica Iasi 17.02.2024 Match live stream, score and risk assessment, match Petrolul Ploiesti vs CSM Politehnica Iasi fixture on 17.02.2024: football match overview & live update.
For the result at half-time and full-time is expected a X at half-time and 1 at full-time with 41%. For the correct score market the prediction says 1:0 to be the exact final score with 11%. In the corners market is to expect a Under 8. 5 in corners with 60%. For asian handicap the algorithm predictions Home -0. 5 in the end of the game with 32%. Latest results analysis, CSM Politehnica Iasi win 3 games, they have 1 game that the final result was a draw, and they have lost 6 games in the last 10 games. In conclusion they won 30% of the games in their last 10 games.
Acum două etape Poli Iași a smuls pe teren propriu un egal, 1-1, contra Botoșaniului. Șeroni, respectiv Gheorghiță marcau cele două goluri în acea partidă. Formația pregătită de Grozavu se află pe locul 12, cu 10 puncte după nouă jocuri. 31. 08. 2023 Zalău – Poli Iași (Cupa României) 3-0 04. 09. 2023 U Cluj – Poli Iași (Superliga) 0-2 10. 2023 Ceahlăul – Poli Iași (Meci amical) 3-2 18. 2023 Poli Iași – FC Botoșani (Superliga) 1-1 23. 2023 FC Voluntari – Poli Iași (Superliga) 1-2 Ponturi Superliga – Formă Petrolul Ploiești Petrolul Ploiești nu a mai reușit un succes de la mijlocul lunii august.
CSM Politehnica Iasi vs Petrolul Ploiesti Prediction, Betting Tips AnalysisThe match between CSM Politehnica Iasi vs Petrolul Ploiesti for the Romania Liga I competition is scheduled to be played on 02 October, 2023. The match kicks off at 16:00 UK time. It will take place at the Stadionul Emil Alexandrescu, in Iaşi. WinnerCSM Politehnica Iasi The mathematical analysis predicts a victory for CSM Politehnica Iasi for winner market with 52%. For the Over/Under 2. 5 goals market we predict a Under 2. 5 with 65%. In the BTTS market we predict a No in Both Teams to Score with 63%. For the double chance market we predict a 1X with 76%.
Petrolul a stagnat în rezultate. Totuși, prahovenii au reușit nu mai puțin de trei egaluri în precedentele patru runde. S-au marcat 2-4 goluri în patru din ultimele cinci partide directe între Poli Iași și Petrolul. Ponturi Poli Iași – Petrolul – Fotbal Superliga Meciuri Superliga – Formă Poli Iași Poli Iași a reușit să iasă, momentan, din zona retrogradării.
Motivarea ponturilor pentru Poli Iași vs Petrolul – Meciuri Superliga Trei din ultimele cinci jocuri Poli Iași – Petrolul au fost câștigate de moldoveni. În schimb, Petrolul Ploiești s-a impus în precedentele două partide directe contra formației din Moldova. Munca lui Grozavu se vede la Poli Iași, moldovenii bifând două victorii în ultimele trei runde din Superliga.
Poli Iasi v Petrolul Free Football Tips & Predictions 2 hours ago — Poli Iasi have averaged 2.4 goals in their last 5 starts, while Petrolul are averaging 1.8 goals from their last 8 games. Each of the two sides ...
În plus, formația antrenată de Pîrvu l-a pierdut pentru câteva etape bune pe căpitanul Țicu. Acesta era eliminat în runda trecută după un fault extrem de dur asupra lui Iancu, de la Hermannstadt. Poli Iași – Petrolul se va juca pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iași luni, 2 octombrie, de la ora 18:00. Partida se va transmite în direct pe trei posturi TV: Digi Sport 1, Prima Sport 2 și Orange Sport 1.
5 goals in 6 games in the last 10 games. 5 goals scored in 40% of the games in their last 10 games. Total goals scored and conceded analysis, in the last 10 games CSM Politehnica Iasi have scored 11 goals, and conceded 18 goals. In conclusion CSM Politehnica Iasi scored 1. 10 goals per game in their last 10 games.
„Lupii galbeni” sunt într-o criză de formă, cu trei rezultate de egalitate în precedentele patru runde. Urmează la începutul lunii octombrie confruntarea Poli Iași vs Petrolul, unde prahovenii au a doua șansă la victorie. În etapa precedentă, formația antrenată de Florin Pîrvu a jucat pe teren propriu contra lui Hermannstadt. La final a ieșit un 0-0 anost, fără prea multe ocazii de poartă. În acest joc a ieșit în evidență doar căpitanul Țicu, cel care i-a rupt piciorul lui Iancu, după o intrare „criminală” în startul partidei. „Valentin Țicu e foarte afectat pentru ceea ce s-a întâmplat. Cred că un jucător de perspectiva lui ar trebui judecat corect.
Poli Iasi - Petrolul, 02.10.2023 - H2H stats, results, odds Liga 1: Poli Iasi - Petrolul. Find the Poli Iasi v Petrolul head-to-head record, latest results, odds comparison and Liga 1 standings.